Over ons

Over ons

Deskundig en ervaren

Oprichter en eigenaar van MG Tech, Güner Gun heeft ruim 20 jaar ervaring in verspanende metaaltechniek en is in 2019 met MG Tech begonnen. Gestart met een draadvonk machine, maar door de toenemende vraag als snel uitgebreid met een freesmachine en een vlakslijpbank. Door de investeren in top kwaliteit machines kunnen voor de meest veeleisende klanten met grote nauwkeurigheid de juiste producten worden gemaakt. 

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we klanten breed adviseren, niet alleen in voor de productie, maar ook al in het ontwerpproces. We beschikken over alle benodigde software om producten te ontwerpen en om te zetten naar productiebestanden. 

Door het leveren van kwaliteit en bieden van flexibiliteit is de klantengroep waarvoor gewerkt wordt snel gegroeid. Van matrijzen voor stanzen en spuitgieten tot hydraulische onderdelen, van RVS tot aluminium en bijzondere legeringen, MG Tech onderscheidt zich door mee te denken, snel en volgens specificatie te leveren en service. 

In 2022 zal een nieuw pand wordt betrokken, dat meer ruimte en faciliteiten biedt en daarmee de dienstverlening aan onze klanten nog beter ondersteund. 

Nieuwe locatie voor MG Tech
Linkedin

Laatste nieuws